Foto: Thorkild Christensen

fredag 25 nov 16

Anne Ladegaard Skov
Lektor

En vinder hos phd-studenterne: Anne Ladegaard kan nu bære titlen som årets bedste phd-vejleder 2016 på DTU.

Hvert år får phd-studerende fra alle institutter på DTU muligheden for at nominere deres vejleder til titlen ”bedste phd-vejleder”. Konkurrencen er hård.

I år havende prisen på Kemiteknisk Institut, da lektor på Danish Polymer Centre Anne Ladegaard fik tildelt titlen! Da vi mødte hende på hendes kontor for at udspørge hende om trofæet, var hun, passende nok, i færd med at tale med to studerende. Efter de var gået, spurgte vi hende om, hvorfor hun tror, at prisen gik til hende i år:

”Jeg tror, det er fordi, jeg holder mig til et princip om ’sjov under ansvar’. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Der skal være en god og hyggelig atmosfære. Jeg forsøger altid at opretholde det princip, når jeg vejleder,” sagde hun.

Anne har ikke vundet en stor check eller et feriehus på Aruba. Betyder det egentlig noget at vinde sådan en pris?

”Det betyder meget! Det er dejligt at få at vide, at man gør det godt. Jeg er glad for anerkendelsen, for, som det er med alle slags professioner, man putter mange timer i det hver dag. Bare det at de studerende har taget sig tid til at nominere mig er fantastisk,” sagde Anne.

Tillykke med prisen til Anne!

22 MAJ 2017