Brochurer

For mere information om BEng, BSc, MSc og Honour Programmes download vores brochure. 

Kemi- og Bioteknik

Som kemiingeniør har du et solidt kendskab til kemi, bioteknologi og kemiteknologi, som du kan bruge direkte i erhvervslivet.


Download brochure (på dansk)

Kemiteknik og International Business

Uddannelsen udbydes i samarbejde med CBS. Det er et tværfagligt studium, som vil give dig en bred viden om et teknisk-fagligt område, samtidig med at du lærer om virksomheders økonomi, organisation og ledelse.


Download brochure (på dansk)

Anvendt kemi

Uddannelsen har fokus på det molekylære samt nanoskala niveau for kemiske og biologiske systemer og omfatter videregående undervisning og projekter inden for kemiens grunddiscipliner.
Download brochure (engelsk)

Kemisk og biokemisk teknologi

Retningen Kemisk og Biokemisk Teknologi integrerer uddannelse i kemisk og biokemisk industriel teknologi, samtidig med at der er en stor fleksibilitet med hensyn til emnevalg i hver enkelt studerendes studieplan.

 

 

Olie- og gasteknologi

Som kandidat i olieteknologi vil du være i stand til at bidrage til løsningen af den globale udfordring med at dække verdens stigende behov for olie og gas. Du vil kunne stå i spidsen for udvikling og implementering af ny teknologi til en effektiv og bæredygtig produktion.


Download brochure (på engelsk)

Chemical and Biochemical Engineering (in China)

SDC Folder forside

The programme is research-based, focusing on theoretical, experimental and practical aspects of Chemical and Biochemical Engineering and its use in the field of converting biomass and waste to energy and chemicals.Download brochure (på engelsk)

Honours Programme

Honours Programme er et eliteforløb under Kemisk og Biokemisk Teknologi. Denne undervisning tilbydes til særligt kvalificerede studerende og har et krævende og ambitiøst forløb.
Download brochure (på engelsk)