BIOENG

Om os

BioEng’s mission er at udføre forskning der bidrager med ny viden, nye enzymer og nye innovative processtrategier for resourceudnyttelse, industrielle biokonverteringsprocesser og nye produkter der understøtter en bæredygtig udvikling. Centeret er også dedikeret til udklækningen af topkvalificerede kandidater og ph.d.’er gennem forskningsbaseret undervisning og struktureret vejledning.

Vores forskning

Enzymteknologi er kernedisciplinen i BioEng. Derudover inkluderer vores forskning bæredygtighedsvurdering, separationsteknologi inden for bioenergi- og bioraffinaderiprocesser. Forskningen er opdelt i 5 kernediscipliner:

 

Vores historie

Forskningscenteret BioEng blev etableret i 2004 og blev senere i 2012 sammenlagt med Bioenergy Group, Risø National Laboratory of Renewable Energy.

Kontakt os

Vi er altid interesserede i at diskutere muligheden for forskningssamarbejder, du er derfor velkommen til at kontakte centerleder, Anne Meyer.

Biochemical Engineering Journal
Brug free access til at læse artiklen om "Enzymatic conversion of CO2 to CH3OH via reverse dehydrogenase cascade biocatalysis: Quantitative comparison of efficiencies of immobilized enzyme systems".  

Kontakt

Anne S. Meyer
Professor
DTU Kemiteknik
45 25 29 09