Hvad er BIORAPID? Kig med og lær

Ph.d.-studerende

Robert Spann
Ph.d.-studerende
Hvordan kan en computer hjælpe os til at komme tættere på en kur mod kræft? Se videoen og find ud af, hvordan BIORAPID's forskning bruger matematiske modeller til at identificere optimale ingredienser og processer til at skabe biofarmaceutiske produkter.

15 ph.d.-studerende. Ni universiteter (både universiteter og firmaer). Og én mission: At udvikle biofarmaceutiske produkter hurtigere, sikrere og bedre.

BIO-RAPID – et Marie Skłodowska-Curie projekt – undersøger rapid screening, bedre bioprocesudvikling, effektiv proces-scale-up og avancerede monitoreringsværktøjer. De tre ph.d.-studerende Tannaz Tajsoleiman, Teresa Melo de Carvalho og Robert Spann fra DTU Kemiteknik er involveret i projektet.

BIORAPID project video

Klik her for at se videoen eller læs mere på www.bio-rapid.eu

18 OKTOBER 2017