Startdato
Slutdato
Årets Emission Gap Report slår fast, at verdens CO2-emissioner stadig er på vej i den forkerte retning. Læs om fem mulige løsninger.
Sol- og vindenergi er svær at opbevare, men det flydende kemikalie metanol kan være nøglen til at kunne lagre op til 50 gange så meget energi på samme plads.
Nye beregninger fra DTU peger på, at der er både økonomiske og klimamæssige fordele ved at udnytte halm til biobrændstof til tung transport i stedet for til fjernvarme...
Et nyt forskningsprojekt på DTU Kemiteknik skal undersøge strukturer i vand. Det er håbet, at ny viden skal føre til en bedre forståelse af fænomener i naturen samt ny...
En ny metode gør landbrugets gylle langt mere velegnet som råstof for biogas. Metoden kombinerer moderne kemiteknik med en praksis, som var almindelig i dansk landbrug...
DTU har underskrevet en officiel samarbejdsaftale med Åbo Akademi og NTNU for at styrke den nordiske videnskabelige forskningsprofil internationalt.
Ny forskning fra DTU’s Institut for Kemiteknik baner vej for billigere og mere bæredygtig fremstilling af benzin og diesel baseret på 2. generations-biomasse.
Anne Ladegaard Skov fra Danish Polymer Centre er blevet valgt som formand for det trans-europæiske videnskabelige fællesskab EuroEAP Society.
Det Frie Forskningsråd har besluttet at udstede bevillinger til fire forskningsprojekter fra DTU Kemiteknik. Læs om dem alle her.
25 forskningsprojekter modtager mere end 100 millioner kroner fra Det Frie Forskningsråd
Læs de seneste nyheder fra DTU Kemiteknik.