PetroChallenge vejlederkursus

Er dysten om olie, naturbeskyttelse og strategiske overvejelser noget som tænder dine elever? Så tilmeld dem til PetroChallenge og tag selv på vejlederkursus.

Hvad er PetroChallenge?

PetroChallenge er en online konkurrence, hvor det gælder om at finde olie i undergrunden ved hjælp af et simuleringsprogram, og derefter lægge en bedste strategi for at udnytte olien. Der er pengepræmier og en rejse til finalen i London på højkant. PetroChallenge afholdes over to dage i med en øvedag. Alle gymnasieklasser kan deltage. Du kan læse mere om PetroChallenge og tilmelde dig og dine elever på www.oliejagten.dk.

Vejlederkursus af en dags varighed

Vejlederkurset er et frivilligt og gratis tilbud til dig, som skal undervise og guide elever gennem PetroChallenge på dit eget gymnasium.

Introduktion til olieuniverset

Vejlederkurset begynder med fælles morgenmad, introduktion til olieuniverset der fortæller om de forudsætninger og udfordringer, der er rammesættende for de realiteter man i dag skal udvikle og anvende i olieindustrien.

Præsentation af PetroChallenge

Herefter bliver PetroChallenge præsenteret, og alle deltagere gennemlever de forskellige elementer i dysten. En underviser fra Simprentis, software-udbydere af OilSim, præsenterer den simulering der anvendes i PetroChallenge og giver en kompetent, detaljeret og grundig gennemgang af PetroChallenge. Vejledningen er på dansk, selv om spillet er på engelsk. Det har ikke voldt sproglige problemer ved vejlederkurset eller ved selve dysten. Dagen afsluttes med spørgsmål og diskussion, så alle bliver klædt på til at videreformidle PetroChallenges væsentlige elementer til eleverne.

Læs mere


Læs mere om PetroChallenge på www.oliejagten.dk eller i brochuren med informationer om PetroChallenge