VÆLG INTERVAL
Scheme of 4.0 Pilot Plant
14 JUN

Pilot plant bliver digtal

Forskere, studerende og brugere fra industrien kan nu få en flyvende start, når de starter eksperimenter i instituttets Pilot Plant (artiklen er engelsksproget).

The digital lab
31 MAJ

Hold din mikroorganisme glad

Et nyt virtuelt laboratorium på KT gør det muligt at studere optimeringen af industrielle bioprocesser (engelsk tekst)

Winner Hempel-DTU Forskerskoleprisen
09 MAJ

Thisted Gymnasium STX og HF vinder Hempel - DTU Forskerskoleprisen

Prisen, der blandt andet består af 100.000 kr., skal bruges til at gøre naturvidenskab mere tilgængeligt for unge i lokalområdet.

Annual Report 2021 Frontpage
29 APR

Ny årsrapport 2021 for DTU Kemiteknik

’Changing the world with sustainable and digital solutions’ er titlen på rapporten, der giver et spændende indblik i instituttets ambition om at finde tekniske løsninger...

Foto: Bax Lindhardt.
23 FEB

EliteForsk-priser til kunstige muskler og komplekse netværk

Anne Ladegaard Skov og Sune Lehmann modtager EliteForsk-priser for deres forskning. To ph.d.-studerende modtager rejsestipendier.

Materialer Polymerer Informationsteknologi Computerberegning Software og programmering
Jesper Petersen besøger DTU
01 FEB

Minister så teknologi til grønne flybrændstoffer på DTU

Uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen fik et indblik i forskningen bag power-to-x og pyrolyseteknologierne til grønt brændstof.

Energi Energiproduktion
Colourbox
12 JAN

DTU indgår bredt partnerskab inden for CO2-fangst og lagring

DTU går sammen med 18 interessenter om at implementere en køreplan for fangst, lagring og anvendelse af CO2.

Energi Energisystemer Energilagring Energieffektivisering CO2-udskillelse og CO2-lagring Klimatilpasning
Foto: Unge Forskere - Jakob Vind
26 NOV

Vind 100.000 kr. til at styrke STEM-fagene

Ønsker jeres gymnasium at gøre en ekstra indsats for STEM-fagene? Bliv Årets Forskerskole og vind 100.000 kr. til formålet.

Foto: Jolanta Kucharska_Flickr
25 NOV

DTU styrker forskningssamarbejde med mexicansk universitet

Nye aftaler forstærker internationalt forskningssamarbejde og studenterudveksling mellem DTU og Tec De Monterrey.

Miljø og forurening Fødevarer, fisk og landbrug Informationsteknologi
Foto Colourbox
19 NOV

CO2-fangst får en central rolle i klimakampen

Forskere på DTU arbejder på højtryk sammen med en række universiteter og virksomheder på at udvikle og teste de mest effektive metoder til at opfange CO2.

CO2-udskillelse og CO2-lagring Klimatilpasning Miljø og forurening

Få vores nyhedsbrev

Læs de seneste nyheder fra DTU Kemiteknik.