Isuru Udugama

Isuru Udugama vinder pris for bedste postgraduate-præsentation

onsdag 31 maj 17

Ved IChemE-konferencen i Auckland, New Zealand, modtog DTU Kemitekniks postdoc Isuru Udugama en pris for en præsentation om ”economic risk analysis on process control”.

Ved en konference i Auckland, New Zealand, endte postdoc Isuru Udugama fra PROSYS-forskningscentret med at vinde en pris for ”best post-grad presentation for New Zealand” indenfor kemiingeniør-kategorien.

Isuru fik tildelt prisen af IChemE (the Institution of Chemical Engineers), en international professionel medlemsorganisation for kemi-, biokemi- og procesingeniører samt andre professionelle indenfor kemi-, proces- og biokemi-industrien.

I denne konkurrence nominerede hver af de fire IChemE-affilierede universiteter i New Zealand en af deres postgraduates. Isuru blev nomineret efter den første konkurrence, fordi han vandt ’best presenter award’ til en anden konference organiseret af hans eget universitet, University of Auckland.

Isurus præsentation var baseret på nogle af de idéer, som han udviklede i den sidste del af sin Ph.d.-afhandling og hadlede primært om økonomisk risiko-analyse og processtyring. Hos PROSYS er det netop denne forskning, der nu bliver brugt som teknologiøkonomisk ramme med det formål at bruge det som en basis for at tjekke ressourcegendannelses-projekter i den danske bio-baserede industri.

”Jeg føler, at mit forsøg på at udvikle en metode til at kvantificere økonomisk risiko bliver set som en brugbar tilføjelse, både i industrien og akademisk (IChemE består af medlemmer fra begge kategorier). Jeg er glad for dette, fordi jeg tror på, at forskning bliver mest brugbar, når den appellerer til begge målgrupper,” siger Isuru.

Klik her for at læse Isurus P.hd.-afhandling ’Improving Operations of Methanol Refining’.