Annual Report 2021 Frontpage

fredag 29 apr 22

Birgitte Hannibal
Sekretariatsmedarbejder
’Changing the world with sustainable and digital solutions’ er titlen på rapporten, der giver et spændende indblik i instituttets ambition om at finde tekniske løsninger på de globale udfordringer og understøtte bæredygtig forandring.

DTU Kemitekniks årsrapport 2021 viser et udsnit af nogle af de vigtige projekter på instituttet, der bidrager med at finde tekniske og digitale løsninger på de udfordringer, verden står overfor og skabe en mere bæredygtig udvikling. Trods Covid 19 har aktiviteten været høj med mange resultater og publikationer.

Læs bl.a. om CO2 fangst ved hjælp af alkali absorption, arbejdet med at udvikle mere bæredygtig skibsmaling, nye måder at genanvende polymer på og hvordan affald fra produktion af kartoffelstivelse bliver til kosttilskud og kosmetik. Endelig har KT med digitaliseringen af vores forsøgshal og et laboratorium gjort vores faciliteter tilgængelig for en bredere gruppe af brugere.

Download årsrapporten her eller bestil den via vores reception på DTU Kemiteknik.