Bælgfrugter. Foto: Colourbox.dk

En studerendes erfaring med masteruddannelsen

tirsdag 26 jul 22

Tine Marianne Hald
DTU Fødevareinstituttet
Hør hvad studerende Charlotte Ruby har at sige om masteruddannelsen i bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Du kan nu tilmelde dig hele uddannelsen eller individuelle kurser.

Uddannelsen vil give dig værktøjer til at foretage vurderinger indenfor både fødevaresikkerhed og bæredygtighed i forbindelse med produktionslinjer og slutprodukter. I videoen herunder kan du høre, hvad studerende Charlotte Ruby siger om uddannelsen.

For tilmelding og mere information om uddannelsens opbygning se DTU Fødevareinstituttets website: Master i bæredygtig og sikker fødevareproduktion
Tilmeldingsfristen til hele programmet eller efterårets kurser er den 23. august 2022.