Photo: Thorkild Christensen

Anne Ladegaard Skov ny formand for EuroEAP Society

mandag 19 jun 17
|
af Frederik Appel Olsen

Kontakt

Anne Ladegaard Skov
Professor
DTU Kemiteknik
45 25 28 25

Anne Ladegaard Skov fra Danish Polymer Centre er blevet valgt som formand for det trans-europæiske videnskabelige fællesskab EuroEAP Society.

Ved EuroEAP Societys generalforsamling i Cartegena Spanien d. 6. juni blev centerleder ved DPC på DTU Kemiteknik Anne Skov Ladegaard valgt som sammenslutningens nye formand. Hun har fået tildelt posten i en periode på fire år.

EuroEAP er en non-profit-sammenslutning hvis hovedformål er at bidrage til og promovere den videnskabelige og teknologiske udvikling inden for transducere og kunstige muskler baseret på Electronically Active Polymers (EAP).

”De kommende fire år bliver ekstremt interessante fra et kommercielt synspunkt, eftersom elektro-aktive polymerer indgår i flere og flere nye produkter, ligesom der stadig er mange fundamentale aspekter der skal afdækkes for at udnytte teknologiens fulde potentiale. Meget fokus vil blive rettet mod at etablere et frugtbart samarbejde mellem forskere og virksomheder i de kommende år,” siger Anne om hendes nye rolle som formand for EuroEAP.

Tidligere i år modtog Anne sin doktorgrad i teknisk videnskab (doctor technices) ved DTU’s årsfest for sin forskning i netop kunstige muskler og for nyligt har hun modtaget støtte fra Det Frie Forskningsråd til forskningsprojektet ‘Sustainable Hydrogels for Energy Generation (SUSHY-ENERGY)’.


Relaterede Videoer  

Flexible Energy Denmark project, Henrik Madsen, Professor at DTU Compute

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.