Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2018
2017
Foto: colourbox.dk
03 MAR

Ingredienser – en diskret succeshistorie

Med 14 pct. af verdensmarkedet og en omsætning på op mod 35 mia. har dansk ingrediensindustri forholdsvis ubemærket udviklet sig til en sværvægter. Samtidig tegner der...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer Bakterier og mikroorganismer Enzymer og proteiner
2015
Photo: Mikal Schlosser
11 DEC

Bille skal forhindre blodpropper i olien

Et protein fra en lille tandbukbille kan blive et sikkert og miljøvenligt alternativ til de kemikalier, der i dag mindsker faren ved transport af olie.

Bioteknologi og biokemi Enzymer og proteiner Råstoffer og råstofudvinding
2012
Teknologiske kostfibre
03 MAR

Teknologiske kostfibre

Kartoffel- og roerester, der ellers ville ende som dyre foder, kan omdannes til sunde kostfibre ved hjælp af en ny enzymteknologi. Virksomheder øjner muligheder for at...

Fødevareproduktion Enzymer og proteiner Fødevarer, fisk og landbrug

Få vores nyhedsbrev

Læs de seneste nyheder fra DTU Kemiteknik.

 

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.