Startdato
Slutdato
DTU går sammen med 18 interessenter om at implementere en køreplan for fangst, lagring og anvendelse af CO2.
Nye aftaler forstærker internationalt forskningssamarbejde og studenterudveksling mellem DTU og Tec De Monterrey.
Forskere på DTU arbejder på højtryk sammen med en række universiteter og virksomheder på at udvikle og teste de mest effektive metoder til at opfange CO2.
Årets Emission Gap Report slår fast, at verdens CO2-emissioner stadig er på vej i den forkerte retning. Læs om fem mulige løsninger.
Mere end 100 forskellige virksomheder, klyngeorganisationer og videninstitutioner er gået sammen om at skitsere en vej for udviklingen af fremtidens grønne brændstoffer...
Miljø- og klimavenlige løsninger fra danske skibe i udenlandsk farvand kan bidrage til den grønne omstilling af Danmark. Men det kræver tværgående samarbejde, viser ny...
Projektet RePlastic skal undersøge nye teknologiske muligheder for at genproducere ny højkvalitetsplastik ud af ikke-genanvendeligt plastaffald.
Burak Ulusoy fortæller om sit forskningsprojekt ’Dannelse og reduktion af NOx under fluid bed forbrænding af biomasse', og om hvorfor han valgte at blive ph.d.
Forskere udvikler et mobilt anlæg, der kan fange CO2, inden den slippes ud i atmosfæren. I stedet skal den uønskede drivhusgas udnyttes til nye produkter.
Forskningsprojektet Synfuel kombinerer elektrolyse med forgasning og kan omdanne biomasse og vindenergi til ”grøn” metanol, der kan anvendes som skibsbrændstof og efter...
Læs de seneste nyheder fra DTU Kemiteknik.