Uddannelse

Har du passion for kemi og teknologi?

Som studerende på DTU Kemiteknik kommer du til at arbejde både teoretisk med grunddisciplinerne inden for kemiteknik såsom procesanlæg, transportfænomener, reaktionsvidenskab, matematisk modellering og termodynamik. Du vil blive undervist af forskere, der er specialister inden for disse felter, som kan anvendes i bl.a. energikonvertering, enzymteknologi og bioteknologi, polymerer, computermodellering , proces- og produktdesign.

Som studerende på DTU Kemiteknik får du også mulighed for at arbejde i vores unikke forsøgshal og i vores Hempel Student Innovation Laboratory. 

Diplompraktik

Kom i praktik som ingeniør og få praktisk kendskab til kemisk eller biokemisk analyseteknik og produkt- og procesudvikling, om industrielle anlægs opbygning og funktion, samt om offentlige kontrolforanstaltninger på området.

Honours Programme

Vores Honours Programme er en ambitiøs og udfordrende uddannelse i Kemisk og Biokemisk Teknologi og tilbydes til højt kvalificerede studerende.Efteruddannelse

Vi bidrager både gennem særligt tilrettelagte forløb for erhvervslivet og undervisningssektoren. Der er også mulighed for deltage i forskellige uddannelsesforløb, som fx fleksibel master, eller at tage enkelte kurser under Åben Uddannelse.

Kandidat i Kina

Overvejer du at tage et semester eller hele din kandidatgrad i udlandet? Med en dobbelt-kandidatgrad i Kemisk og Biokemisk Teknologi vil du få mulighed for at studere i Kinas travle hovedstad.


KTStudents

Vores studenterforening ‘KT Students’ repræsenterer de studerende på instituttet. Foreningens mål er at gøre studiemiljøet stadigt bedre gennem sociale og professionelle aktiviteter.


Student Laboratory

I vores Hempel Innovation Lab får du som studerende en unik mulighed for at udføre dine egne eksperimenter og teste dine egne innovative idéer.