Ta’ din Kandidat i Kina

Overvejer du at tage din kandidatgrad i udlandet? Med en dobbelt-kandidatgrad i Kemisk og Biokemisk Teknologi vil du få mulighed for at studere i Kinas travle hovedstad samtidig med, at du får en udfordrende og ambitiøs uddannelse og bliver undervist af højt kvalificerede professorer fra Danmark og Kina.

I samarbejde med Sino-Danish Center (SDC) og Institute of Process Engineering (IPE) i Kina, tilbyder vi en kandidatuddannelse i Kemisk og Biokemisk Teknologi. I en verden hvor der er høj efterspørgsel på bæredygtige og miljøvenlige produktionsprocesser, vil du med denne internationale dobbeltgrad lære at forske i og udvikle metoder og udstyr målrettet den kommercielle og bæredygtige omdannelse af råmaterialer til brugbare produkter. Du vil også få den akademiske og tekniske baggrundsviden til at kunne hjælpe med at reducere forurening fra produktionsfaciliteter.

Denne forskningsbaserede kandidatgrad er for ambitiøse og dedikerede danske, EU og kinesiske studerende, hvilket giver dig en unik mulighed for at opbygge et internationalt netværk. Du vil tilbringe din studietid på Zhongguancun Campus på University of Chinese Academy of Sciences (UCAS) i Beijing. Til sidst vil du modtage en kandidatgrad både fra DTU og fra UCAS - en såkaldt dobbelt-kandidatgrad.

Skulle du henad vejen beslutte dig for at Kina ikke er noget for dig, kan du nemt overføre dine studier til Danmark. Du kan i øvrigt også vælge blot at tage et enkelt semester i Kina.

Uddannelsen

Uddannelsen varer 2 år og fokuserer på de teoretiske, eksperimentelle og praktiske aspekter af kemiteknik som er relevante for produktdesign, procesdesign og produktion inden for kemi, bioteknologi, fødevarer, medicin og energi.

Nøgletemaerne er:

• Proces i kemiteknik
• Tværdisciplinært og tværkulturelt design og udvikling
• Bæredygtig, biomassebaseret kemisk produktion og brændstofkonvertering

Karriere

Kandidatgraden i Kemisk og Biokemisk Teknologi giver dig et solidt udgangspunkt for at bidrage til udviklingen af vores samfund, ved at bringe den kemiske og biokemiske innovation fra laboratorierne og ind i brugbar produktion. 

Som kandidat er du kvalificeret til at arbejde i innovationsdrevne virksomheder af hvilken som helst størrelse og du vil være klar til at arbejde succesfuldt i udfordrende internationale arbejdsmiljøer.

Den interkulturelle uddannelse tilbyder dig spændende karrieremuligheder og kan være din vej til en international konsulentkarriere eller et afsæt til dit ph.d.-studie. 

Du kan også læse FAQ’s om f.eks. hvordan du kan tage din SU med til Kina, om du skal betale undervisningsafgift og hvad det koster at leve i Kina.

Welcome to SDC

Take in some of the surroundings you will immerse yourself in as a Master's student at SDC.

For mere information download vores brochure (på engelsk).

Kontakt

Hao Wu
Lektor
DTU Kemiteknik
45 25 29 27

Kontakt

Kim Allan Dam-Johansen
Professor, Institutdirektør
DTU Kemiteknik
45 25 28 45