Krist V. Gernaey

Krist V. Gernaey

Professor

DTU KEMITEKNIK
Institut for Kemiteknik

PROSYS
PROSYS-FACULTY

Danmarks Tekniske Universitet

Søltofts Plads

Bygning 227, rum 246

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Fax 45 93 29 06
E-mail kvg@kt.dtu.dk
ORCID 0000-0002-0364-1773

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
Kurser
CV
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2019
01 MAR

Nye proteinkilder

Cases om DTU’s forskning og innovation inden for proteiner til foder og fødevarer.

2017
29 NOV

Forskningsseminar: Samarbejde med industrien står fortsat stærkt

Idéer brygges, nye processer testes, resultater skabes. Ved PROSYS Research Seminar 2017 blev det endnu engang slået fast at samarbejdet mellem industrien og DTU stadig står stærkt.

07 NOV

Kunstig intelligens hjælper til udvikling af nye typer øl

Et nyt forskningsprojekt skal udvikle og teste smagsaromaer til ølproduktion. Formålet er at skabe en sensor-platform baseret på kunstig intelligens, der kan reducere tid og omkostninger i udvikling af nye typer øl. Udviklingen af en sensor-platform kan potentielt fremme bredere forskning og nye iværksættereventyr idet der ikke eksisterer...

Software og programmering Hardware og komponenter Dataanalyse
30 OKT

At turde at følge sin nysgerrighed

For 16 gymnasieelever blev hverdagens sysler lagt på hylden for i stedet at finde ud af hvad det vil sige at være forsker og kemiingeniør på DTU anno 2017.

2016
21 OKT

Forskningsseminar: Kemien mellem forskere og industri

DTU er afhængig af industrien, industrien er afhængig af DTU. På CAPEC-PROCESS Research Seminar 2016 blev den nyeste forskning og udviklinger i industrien præsenteret mellem morgenmad, frokost og kaffekopper.

07 OKT

Talentfulde teenagere lærer om livet som forsker

Hvordan er det for en gymnasieelev at være en del af et teknisk universitet på højeste niveau? ScienceTalent Forsker campen tilbyder talentfulde unge et kig ind i DTU Kemitekniks laboratorier og lærerværelser og opfordrer dem til at vælge forskervejen i fremtiden.

08 APR

Spildevand kan genbruges ved hjælp af matematik

I græsk mytologi kan guden Proteus ændre havets og vandets natur. I videnskabens verden kan PROTEUS-projektet meget af det samme. Hjernen bag det, Xavier Flores-Alsina, har udviklet et sæt matematiske modeller, der kan hjælpe ingeniører med at omdanne spildevand til rene og bæredygtige ressourcer.

2015
09 OKT

Nyt anlæg på DTU Kemiteknik skal sikre miljøvenligt dyrefoder

Et nyt fermenteringsanlæg, skal på baggrund af teknologi fra virksomheden UniBio A/S sikre, at forbrugerne i fremtiden kan sætte kød med et lavere CO2-aftryk på spisebordet. Anlægget er netop blevet indviet på DTU Kemteknik.

Bioteknologi og biokemi Energi Fødevarer, fisk og landbrug Kemi Matematik Produktion og ledelse
13 JAN

Unikt bioteknologisk samarbejde fortsætter

Med en indsprøjtning på 128 mio. kroner fortsætter det bioteknologiske samarbejde BIOPRO i yderligere fem år. Samarbejdet giver både forskere og studerende ved DTU en enestående kontakt til virksomheder inden for biotek-området.

Bioteknologi og biokemi
2014
16 JUN

CAPEC og PROCESS bliver ét center

Den 12. juni, 2014 blev det offentliggjort, at CAPEC og PROCESS skal forenes i ét fælles center. Professor Krist Gernaey bliver chef for det nye samlede CAPEC-PROCESS.

2013
21 OKT

BIOPRO samler bioteknologisk elite

Ph.d.-studerende Hilde Larsson fra DTU Kemiteknik mødes den 21.- 26. oktober med 19 andre unge, internationale talenter inden for bioteknologi til World Talent Campus.

11 JUN

Novozymes professor holder sin tiltrædelsesforelæsning

Mandag den 10. juni holdt professor Krist Gernaey sin tiltrædelsesforelæsning. Omkring 100 deltagere havde fundet ind i mødelokale 1 i DTU’s hovedbygning på denne varme og solrige sommerdag.

Bioteknologi og biokemi Fysik
05 FEB

Produktionsarbejdspladserne skal fastholdes i Danmark

På Sjælland er en række af verdens førende bioteknologiske producenter samt to danske universiteter gået sammen i et nyt udviklingssamarbejde, BIOPRO. Samarbejdet, som er ledet af innovationsmiljøet og udviklingsselskabet CAT, vil have fokus på at optimere, udvikle og skabe fremtidens bæredygtige processer, så vi kan beholde produktionsarbejdspladserne...

Fysik Bioteknologi og biokemi
0001
Foto: Thorkild Christensen
01 JAN

$name

Foto: Christian Ove Carlsson
01 JAN

$name