Photo: Thorkild Christensen

PhD

Som ph.d.-studerende vil du blive del af en forskningsgruppe og udføre uafhængig videnskabelig forskning, samt skrive en ph.d.-afhandling som du også kommer til at forsvare offentligt.

På DTU Kemiteknik bedriver forskning af høj, international standard. Vi har stærke kompetencer inden for både grundvidenskab og anvendt videnskab, og vi sætter en ære i at finde industrielle løsninger som er brugbare både for virksomhederne og samfundet.

Hvis du er interesseret at blive ph.d.-studerende ved vores institut, skal du blot besøge siden ”Ledige stillinger”. Du er også meget velkommen til at kontakte medlemmer af vores Fakultet, der arbejder inden for dit interesseområde, for at diskutere fremtidige muligheder for en ph.d.

Du kan læse mere om vores aktuelle forskningsaktiviteter ved at besøge siderne ”Forskning”, ”Om os” og du kan udforske vores forskningscentre som er præsenteret nedenfor:

 

PhD Courses. Foto: Kaare Smith

Gå på opdagelse i de mange ph.d.-kurser vi tilbyder.

PhD Courses. Foto: DTU

Læs mere om de mange ph.d.-kurser vi tilbyder på DTU.

Special course. Foto: DTU Chemical Engineering

Vi tilbyder særlige kurser i ”Ash and Deposit Formation, Corrosion in Utility Boilers”. Klik for at downloade kursusbeskrivelsen (på engelsk) eller kontakt Flemming Frandsen.